SOCIAL

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Despre noi

Fie ca ti le daruieste cineva sau alegi sa ti le faci cadou, bijuteriile reprezinta un accesoriu nelipsit in viata femeilor. Bijuteria reprezinta condimentul perfect care completeaza orice outfit, zilnic.

Silver Gift este despre dorinta de a fi creat un loc in care poti gasi oricand un cadou potrivit, fie locul in care poti alege sa te rasfeti si sa iti daruiesti o bijuterie.
In functie de preferintele pe care le ai, venim in intampinarea ta cu bijuterii de argint, placate sau nu cu aur galben sau rose.

Gama noastra de bijuterii contine: bratari de argint, cercei de argint, inele, bratari, lantisoare, pandantive, charmuri pentru bratari, toate exclusiv din argint.

Fie ca iti comanzi un inel de argint sau un lantisor de argint, trebuie sa stii ca toate bijuteriile noastre vin insotite de certificat de garantie care este valabil un an.

Cadourile cu bijuterii de argint sunt pregatite si ambalate special pentru tine. Iar daca doresti sa fim “parteners in crime” pentru a-i face o surpriza cuiva drag, da-ne de veste: vom ambala cadoul dupa cerintele tale si vom adauga la colet o felicitare cu textul furnizat de tine.

Alege condimentul perfect pentru tine sau cineva drag!
Silver Gift e locul in care vei gasi mereu bijuterii de argint deosebite!

we are hiring

Yes you heard right. Chat to us now!
Please check your element settings!